Academy

Copyrigt © 2015 design webbkreativ

Vedic Art Academy

Niflungavägen 7

182 66 Djursholm

tel: 08 743 00 08

e-post: nellyciresia@gmail.com"Sunt förnuft är kreativitetens värsta fiende"

Citat av Picasso

Våga gå dit din längtan går!

 

Längtar du efter att skapa utifrån lätthet och glädje? Det du spontant gjorde som barn men kanske har glömt. Du kan återerövra den förmågan genom Vedic Arts 17 konstprinciper. Att skapa i färg, bortom idéer och förväntan, kan bli något för dig som aldrig har målat förut men även för dig som vill ha träning i dina vidare konststudier.

 VEDIC ART Academy kan vara det du söker för att på ett väldigt enkelt och naturligt sätt skapa fram ett nytt förhållningsätt till konsten och livet. Grundkursen  i Vedic Art  är ett fantastisk möjlighet att  se och känna processen; möjligheten, svårigheten , frustationen  till lätthet, glädjen och stolhet  över vad man själv har åstadkommit utan någon inblandning av handledaren.  Du blir guidad stegvis till att måla bortom begränsningar av intellektuellt tänkande och självkritik.

 

 

Kursen är på tre helger och du kan börja vilken helg du vill (fortättning under hösten kurser)

 Du tar med eget material.

 

Våren 2018: 23-24 feb, 16-17 mars, 27-28 april

Lärare:Nelly Ciresia Strömberg

Tid: kl 10-16 bägge dagarna, varje helg

Pris: 3 600 kr exklusive material.

Ta med: Färg kritor akryl  A4kopieringspapper   , akvarell papper  och duk eller  pannå. penslar  och en blyertspenna. svampar och trasor. målarkläder. lunch mat kan vara bra annars finns det en pizzeria  rakt över ängen.

 

 

  Rekommenderas att roa dig att handla ditt eget material i en konstnärsbutik.! Det  finns också möjlighet att använda material från mig för 200 kr per helg eller handla här på Vedic Art Academy.

 

Hitta ditt personliga uttryck!

Vedic Art Academy vill erbjuda dig att satsa fullt ut på dig själv och ditt skapande, ditt personliga uttryck.  Alla vill vi bidra till denna värld, få vara i ett rikt sammanhang och gemenskap. Då behöver vi vårt personliga uttryck.. Inte bara i måleriet utan även  genom att vara kreativ och våga gå dit din  längtan är.     

Vedic Art Academy  vill inspirera dig genom att ge fortsättningskursen Din Gyllende vägen.Genom kursen blir det tydligare  vad du i livet tycker är viktigast och vad som kan  skapa framgång till dig och ditt liv.  Kanske  vill du bli konstnär, hur gör man  för att nå dit genom din kreativitet?   Kursen kommer  försöka ge svar på dessa frågor   och många andra . Två tillfällen  Mellan gångerna kommer du få uppdrag att måla det du längtar efter. Du behöver inte  ha gått Vedic Art men det underlättar

.

 

Din Gyllende Väg och 23-24 mars del 1 

Lärare:Nelly Ciresia Strömberg

Tid: kl 10-16 alla dagarna

Pris: 3 000 kr  inkl moms företag 3750 kr exklusive material.

Ta med:   Färg kritor akryl  A4kopieringspapper   , akvarell papper  och duk eller  pannå. penslar  och en blyertspenna. svampar och trasor. guld o glitter i alla de varianter som ser roligt o späänande ut. målarkläder. lunch mat kan vara bra annars finns det en pizzeria  rakt över ängen.

 

 

Teckna med Liv och Lust!

Det är faktiskt lätt att teckna! Genom kurserna Namn och Form och Drawing without Boundaries som har skapats av grundaren av Vedic Art, Curt Källman, för just dig som aldrig har tecknat och för dig som tecknar men vill bli ännu friare. Teckningen kan ge dig en väldigt stabil grund för ditt målande.

 Du kommer få kursen direkt hem till dig var 14 e dag  via intenet Zoom. Genom din teckningskompis kan  du utvecklas i ditt tecknande till mer liv och lust. Handledare ger dig uppgifter  och du tränar ditt seende  mer  och mer,  genom att teckna på ett nytt sätt. Uppföljning  blir med handledaren men även med din teckningskompis. Du kommer bli tryggare och märka av dina framsteg att du kommer ihåg bättre och bättre hur allt ser ut och genom det har du friheten att skapa ditt eget uttryck. mer info kommer

 

 

Barn är alltid välkomna!

Vi har glädjen att samarbeta med Vedic Art lärare Rinnie Crossler som har mångfaldiga år med att ge principerna till föräldrar och barn genom kursen MÅLA TILLSAMMANS! Även för dig som har någon att fira och vill att de ska få måla tillsammans. Då ordnar vi ett tillfälle för er att komma och ha fest här. Ta kontakt så ordnar vi en kurs.

 

 

 

Se dig som konstnär, livskonstnär!

Akademin vill ge dig en individuell teknik. Att bli medveten om naturens förmåga att stödja oss i livet genom färg.

Att fortsätta med det arbete som grundaren Curt Källman gjorde "Att se varje individ som en konstnär. Livet är en konst, länge leve konsten".. Undervisningen leder  till en kompass av medvetande för livet och skapandet.

 

Ett helhetsperspektiv!

Akademin vill ge en helhets perspektiv, att se konst i ett större sammanhang. Med närheten till Stockholm finns det möjlighet att se intressanta utställningar, vilket kommer göra ditt konstnärliga uttryck ännu tydligare.

 

 

Gemenskap och samarbete!

Vi kan skapa fram utställningar i Akademins lokaler.  Vi arbetar fram idéer hur man ska komma ut med din konst. Skapa intresse, utan ansträngning, i gemenskap och samarbete, ut till vår omvärld genom Galleri  LIV&LUST . Här kan du hänga  och skapa fram en vacker utställning  i en exklusiv omgivning.  Kontakta  Nelly Ciresia   0701821221 om du vill hyra Galleriet.